Hvor er min skovl?

Falder du også over riven, når du går rundt og nyder din have? Eller bruger du timer på at finde skovlen, så du kan få læsset haveaffaldet op på traileren? Det er trælst ikke at have en plads til sine redskaber, så de ligger og flyder eller bliver væk. Er du på udkig efter et redskabsskur? Så læs med her.

Vinterhi

Man har mange ting, man godt kunne tænke sig at gemme væk, hvis man havde pladsen, og nu hvor det snart blive vinter, er man nødt til at grave alle de opstablede ting og sager ud fra garagen, så bilen kan komme i hi. Men det er ikke kun bilen, som har godt af at holde varmen. Dine haveredskaber ville nyde godt af et redskabsskur, som kan forebygge rust og alger. Ønsker du dig et redskabsskur i træ, men har du ikke tiden til at få det fikset? Så bliver du nok glad for at høre, at du kan købe et færdigbygget træskur, som næsten dumper ned fra himlen. Bare rolig; de er ikke på størrelse med et legehus. Faktisk er det typiske redskabsskur så stort, at du kan proppe alverdens ting derind.

Indretning

Det er ikke bare din rive, som ruster. Det gør cyklerne også, hvis de ikke får lov til at stå under et tag. Man kan sagtens indrette skuret, så der er plads til både det ene og det andet. Hvem ved? Måske du endda leger med tanken om at få dig en lille høvlebænk til dit værktøj? Et redskabsskur i træ er solidt og ældes med ynde. Desuden, er der altid mulighed for, at du kan male det, så det for eksempel passer til dit hus eller have. Så det er bare med at komme i gang med at lave indretningsplanerne, for huset er bygget, og med et klik, på vej hjem til dig.